loader

Ne dizenjojmë biznesin tuaj me idetë tona të reja

DIZENJIM WEBSITE-SH Te thjeshta, kreative, efiçente
Për bizneset në çdo vend të Shqipërisë: -të vogla
-të mesme
-të mëdha

Kompania SuperNet ofron ndërtimin e faqeve dinamike, statike dhe eCommerce duke filluar nga 13.000 leke në këtë paketë përfshihen një domain (p.sh supernet.al), hosting, adresat e emailit (p.sh info@supernet.al), statistika të faqes së internetit, panel dinamik CMS (sistem vetëmenaxhimi), shfaqja online ne motorrët e kërkimit si dhe dizenjimi i faqes i cili perzgjidhet nga ju. Çmimet janë tepër konkuruese më të ulta se tregu.
    Email: supernet.al@gmail.com

Disa nga punet tona